Waar koop je de Google Home?

Ok, je wilt een Google Home kopen, maar waar? De Google Home speakers zijn namelijk op dit moment nog niet (officieel) in Nederland te koop. Maar, zoals we bijvoorbeeld in dit artikel al uitlegden, je kan de slimme Google speaker prima gebruiken in Nederland. Ok, je moet de commando’s in het Engels geven. Maar dat zal voor de meeste van ons geen probleem zijn!

Google Home in Duitsland kopen

Mocht je vlakbij de grens wonen dan is een Mediamarkt of FNAC een prima optie. In Duitsland verkopen deze ketens de Google Home en de Google Home Mini. Versturen doen ze helaas niet naar Nederland. Het loont dan ook alleen als je er in de buurt woont of er voor vakantie heen gaat. De Google Home Max is daar op dit moment nog niet te koop.

De zoekopdracht “Google Home kopen” levert je maar een beperkt aantal shop resultaten op. Zo nu en dan zien we een winkel online voorbij komen die de Google Home Mini of standaard Google Home verkoopt. Voor het volledige aanbod, een lagere prijs en een betrouwbare aanbieder wijken we toch uit naar de Ebay in de VS. Zelfs inclusief verzending en importheffing ben je dan even duur en vaak zelfs goedkoper uit. De dollarkoers helpt daar goed bij op het moment!

Een Google Home kopen het goedkoopst op eBay

We hebben alvast wat onderzoek voor je gedaan en maken een Google Home kopen nóg gemakkelijker voor je! Hieronder vind je een overzicht van de beste aanbiedingen op eBay op dit moment. We hebben de links gecontroleerd op:

  • Beschikbaarheid van het artikel.
  • Aantal reviews én score van de verkoper. Bij voorkeur voor een eBay Top Rated Plus verkoper.
  • Prijs inclusief verzendkosten én importheffing. Geen verassingen achteraf dus.
  • Internationale verzending.
  • Artikel moet direct te kopen zijn. Geen eBay biedingen.

 

TypePrijsDatum
update
Google Home Mini - Chalk (Lichtgrijs)€53,11,-11-04-2018
Google Home Mini - Charcoal (Donkergrijs)€56,-11-04-2018
Google Home Mini - Coral (Koraalrood)€58,9511-04-2018
Google Home€105,8011-04-2018
Google Home Max - Charcoal (Donkergrijs)€411,8511-04-2018
Google Home Max - Lichtgrijs (Chalk)€413,0511-04-2018

* Deze prijs is inclusief verzendkosten en importheffingen!