Google Home kopen

Je wilt een Google Home kopen? Lees dan vooral verder!

Sinds oktober van dit jaar zijn de Google Home en de Google Home Mini ook te koop in Nederland! De Google Home mini ligt zelfs in de schappen bij Albert Heijn. Dus sla je slag :-).

Online kan je de Google Home en de Google Home Mini inmiddels bij veel webshops kopen. Voor de meest actuele prijzen kan je het beste op de site van Tweakers kijken. Daar vind je het complete overzicht inclusief levertijden en reviews van de betreffende shop! Hieronder de directe links naar de Pricewatch van Tweakers!


Lees in dit artikel hoe eenvoudig het is om te starten met een Google Home en in no-time je visite te imponeren door je TV aan te zetten met je stem. 


Google Home Max en de Google Home Hub

Ga je liever voor een slimme speaker met goed geluid en vind je het geen probleem daar wat dieper voor in de buidel te tasten? Ga dan voor de Google Home Max. Of liever de Google Home Hub met scherm? Beide zijn op dit moment nog niet in Nederland te koop, maar dat is natuurlijk geen probleem. In dit artikel leg ik je uit hoe je zowel de Max als de Google Home Hub kan in huis kan halen.

googlehomehub

Veel plezier met het kopen van je Google Home! Vragen? Laat een reactie onder dit artikel achter.

Meer lezen?

Google Home Max en Google Home Hub kopen

De Google Home Max en de Google Home Hub zijn helaas nog niet in Nederland te koop. Maar dat wil niet zeggen dat je deze slimme speakers niet thuis kan krijgen!


Alle Google Home speakers op een rij

Met de introductie van de Google Home Hub bestaat de Google Home familie uit vier slimme luidsprekers: de Google Home, de Google Home Mini, de Google Home Max en nu de Google Home Hub.


Google Home: alles wat je moet weten om te starten

Een slimme speaker in huis, wat heb je daar nu écht aan zul je wellicht denken. Toch zal je zien, vanaf het moment dat je er één in huis hebt ga je er steeds meer de lol van inzien.


Google Home komt naar Nederland! Of toch niet?

De ene na de andere site meldde het begin dit jaar al: de Google Home komt dit jaar naar Nederland! Google zou namelijk druk bezig zijn met de ondersteuning van de Nederlandse taal.


Privacy Preference Center