Google Home Max en Google Home Hub kopen

In dit artikel schreef ik al waar je de Google Home en de Google Home Mini kan kopen. De Google Home Max en de Google Home Hub zijn echter nog niet in Nederland te koop. Maar dat wil niet zeggen dat je deze slimme speakers niet thuis kan krijgen. In dit artikel leggen we uit hoe je eenvoudig en zonder risico de Google Home Max en de Google Home Hub kan kopen.

Let op: de Google Home Hub ondersteund op dit moment nog niet de Nederlandse taal. De Google Home Max wel.

Kopen bij de Google store in Duitsland of Engeland

Heb je familie of vrienden in Duitsland of Engeland wonen? Dan kan je via de Google Store van dat land je Google speaker bestellen en bij je familie of vrienden laten bezorgen. Die kunnen je speaker dan vervolgens naar je doorsturen. Of, als het toch al tijd werd voor een familie bezoekje, dan heb je meteen een goed excuses om er weer eens langs te gaan ;-).

In de Engelse Google Store zijn zowel de Google Home Max als de Google Home Hub te koop. In de Duitse Google Store kan je op moment van schrijven van dit artikel alleen de Google Home Max kopen. Gebruik hiervoor de countrypicker (klik op het landvlaggetje helemaal rechts onderaan de Google Store website).

Er zijn ook doorstuur services waar je je bestelling kan laten afleveren (je moet namelijk een adres opgeven in het land waar je besteld). Deze diensten nemen het pakket voor je aan en sturen het vervolgens door naar je huisadres. In Engeland kan je bezorgen via Forward2me.com en in Duitsland kan je de dienst mailboxde.com gebruiken.

Maar let op: lezers van Androidworld melden dat Google bestellingen naar de Forward2me doorstuur service annuleert. Mogelijk dat dit ook met jouw bestelling gebeurd. 

Heb je ervaring met deze of andere doorstuur services? Heb jij je Google Home speaker gewoon thuis ontvangen? Laat het weten met een reactie onder dit bericht!

Liever zeker weten dat je bestelling snel in huis hebt? Kies dan voor eBay.

Een Google Home kopen op eBay

Wij hebben meerdere Google Home speakers met succes aangeschaft via eBay. Hieronder vind je een overzicht van de beste aanbiedingen op eBay op dit moment (23 december). We hebben de links gecontroleerd op:

  • Beschikbaarheid van het artikel.
  • Aantal reviews én score van de verkoper. Bij voorkeur voor een eBay Top Rated Plus verkoper.
  • Prijs inclusief verzendkosten én importheffing. Geen verassingen achteraf dus.
  • Internationale verzending.
  • Artikel moet direct te kopen zijn. Geen eBay biedingen.

 

TypePrijsDatum
update
Google Home Max Antraciet€430,-03-02-2019
Google Home Max Wit/Lichtgrijs€432,-03-02-2019
Google Home Hub Wit/Lichtgrijs€143,-03-02-2019
Google Home Hub Antraciet/Donkergrijs€134,-03-02-2019
  • Koop je via deze link een Google Home dan ontvang ik daarvoor een kleine vergoeding.

Ik controleer niet dagelijks alle prijzen, in de tabel zie je wanneer ik voor het laatst geüpdatet heb. Ook kan het zijn dat de eBay aanbieding inmiddels niet meer beschikbaar is. Plaats een reactie als je de meest actuele prijs en beschikbaarheid wilt weten dan zoek ik die voor je op.